STG Purmerend
Welkom op de website van Schaatstrainingsgroep Purmerend
 

Schaatsen bij STG Purmerend

Meer informatie en lid worden? Klik hier!

Agenda

Klik hier voor de wedstrijdkalender

Klik hier voor de evenementenagenda

Gezocht: Trainerscoördinator en juryleden

Voor het aankomende seizoen zijn wij op zoek naar een nieuwe trainerscoördinator en juryleden. Ben jij diegene die ons hiermee kan helpen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met het bestuur of klik hier voor meer informatie

Ook onze club kan niet zonder vrijwilligers, die het mogelijk maken om te kunnen schaatsen en wedstrijden te rijden. Help de club en meld je aan! 

Nieuws


Terug naar overzicht

22-03-2022

Bestellen clubkleding

Het kledingproject is nu zover dat er besteld kan worden. Het is al even geleden, maar tijdens de zomertraining zijn de maten opgenomen, dat was nog geen bestelling. We kunnen nu laten zien hoe de kleding er uit gaat zien, zie de bijlage en wat de prijzen zijn als je nu besteld.
Door onze sponsors TuypsHuysch, Installatietechniek Dekker BV en De Struunhoeve BV en een bijdrage van de club kunnen we jullie nu de kleding aanbieden tegen interessante prijzen. De prijzen staan aangegeven in de email die je hebt ontvangen. Je kunt kleding bestellen door deze mail voor 1 april ingevuld terug te sturen naar cornat63@gmail.com
Indien er meerdere gezinsleden bestellen dan per gezinslid de mail beantwoorden zodat wij weten voor wie het is en de juiste maat kunnen bestellen.
Indien wij jouw maat nog niet hebben en je wilt wel kleding bestellen graag de maten in de tabel aangeven en in de kolom gepast nee invullen.
Wie wel gepast heeft vult ja in en hoeft geen maat in te vullen.
Kinderen zijn misschien al weer gegroeid sinds we de maat hebben opgenomen, dus als je het nu 1 maat groter wilt hebben vermeld dat er even bij.
Wanneer je een rubber wedstrijdpak wilt bestellen, dan nemen wij contact met je op want dit is een aparte bestelprocedure. Hier zijn extra metingen voor nodig om de juiste pasvorm te bepalen.

 20220318-Clubkleding.pdf


Terug naar overzichtE-mailen