STG Purmerend
Welkom op de website van Schaatstrainingsgroep Purmerend
 

Laatste nieuws


Terug naar overzicht

02-02-2019

Wedstrijd voor familie en vriend(inn)en

Op zaterdag 9 februari om 18.00 uur houden wij met STG Purmerend onze clubkampioenschappen . In deze wedstrijd houden wij zo goed als zeker ruimte over voor andere rijders. Een mooie gelegenheid om ouders, broers, zussen, kennissen, vrienden of vriendinnen ook eens de mogelijkheid te geven om een wedstrijd te rijden....zodat je ervaart wat een echte wedstrijd rijden is .
Wij willen degene die hier interesse voor heeft een 300 meter en een 500 meter laten rijden. Als je zelf denkt dat deze afstanden b.v, te lang zijn (of te kort?) geef dan even op welke afstand of afstanden je wel wil rijden dan kijken wij of we daar rekening mee kunnen houden (maar dat alles is onder voorbehoud).
We moeten helaas wel €7.50 vragen om hier aan deel te nemen (dit is voor de daglicentie van de KNSB, verder geen kosten). Dit kan op de wedstrijd dag contant betaald worden (liefst gepast ) in de jury kamer .

Je kan je opgeven door een mail sturen naar Jack Tol (m_tol@online.nl) of Dirk Los (los.dirk@gmail.com), met daarin aangegeven:
Je naam
Geslacht
geboorte datum
mail adres
Bekende van wie

Opgeven kan tot en met dinsdag 5 februari.
NB: alles is onder voorbehoud.Terug naar overzicht


 

Agenda