STG Purmerend
Welkom op de website van Schaatstrainingsgroep Purmerend
 

Laatste nieuws


Terug naar overzicht

05-05-2018

Mededeling Privacy Statement

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer.

STG Purmerend is ervan overtuigd dat de bescherming van persoonsgegevens van essentieel belang is voor haar activiteiten. Daarom willen wij u in ons privacy beleid heldere en transparante informatie geven over de wijze waarop STG Purmerend persoonsgegevens verwerkt van leden en bezoekers van onze website.

Uiteraard worden persoonsgegevens van leden en bezoekers van de website, met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Hierbij houdt STG Purmerend zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. Verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is STG Purmerend.

Ons Privacy Statement, AVG-verklaring en Geheimhoudingsverklaring kunt u bekijken door hier te klikkenTerug naar overzicht


 

Agenda