STG Purmerend
Welkom op de website van Schaatstrainingsgroep Purmerend
 

Laatste nieuws


Terug naar overzicht

10-01-2022

Update trainingstijden en wedstrijden [per 7-1-2022]

Op de valreep nog de beste wensen voor 2020, ik hoop dat we binnenkort weer normaal kunnen schaatsen.
De eerste aanpassing terug, is er al en gaat dinsdag a.s. in, de jeugd t/m 17 jaar mag dan weer tot 20.00 sporten. Daarom een aangepast schema.
Let op maandag a.s. is er geen schaatsen voor de jeugd, dit hebben we 1 keer naar de dinsdag omgezet zodat we gebruik kunnen maken van de verruiming van de tijden.
Een andere wijziging is dat alle schaatsers van 18 en ouder, dus wedstrijdrijders en toerschaatsers de keuze hebben welk uur voor 18+ zij gaan schaatsen, dit is niet meer beperkt tot de dag waarop je een abonnement hebt.
Nu de jeugd weer naar de avonduren gaat verwachten we dat het niet te druk zal worden op deze uren maar dat we wel meer mensen de gelegenheid hebben om te kunnen schaatsen.
Op vrijdagavond is er verlengd jeugdschaatsen voor kinderen van 12 t/m 17 jaar, er is op dit uur ruimte over om jeugd van 12 t/m 17 toe te voegen en ook proefschaatsers in deze leeftijd categorie.
Iedereen die hier gebruik van wil maken dient zich wel vooraf aan te melden, zowel leden als proefschaatsers.
Op zondag 16 januari is er weer een langebaan wedstrijd voor de jeugd t/m 17 jaar en aansluitend is er ook een marathon voor hen.
Mocht er in de komende persconferentie nieuwe versoepelingen of beperkingen bekend worden gemaakt die ingaan voor het eind van dit schema dan volgt er een aangepast schema.

 20220106_overzicht_tijden_trainingen_wedstrijden.pdf


Terug naar overzicht


 

Schaatsen bij STG Purmerend

Meer informatie en lid worden? Klik hier!

Agenda

Klik hier voor de wedstrijdkalender