STG Purmerend
Welkom op de website van Schaatstrainingsgroep Purmerend

Lid worden?

Wij bieden het gehele jaar door een gevarieerd programma aan trainingen, wedstrijden en activiteiten. Je kunt op verschillende niveau's lid zijn. De contributie is afhankelijk van de leeftijdscategorie en de gewenste abonnementsvormen. Een overzicht van de contributie en prijzen van de abonnementen vind je hier.

Lidmaatschap

Wedstrijdschaatsen

Het lidmaatschap ‘wedstrijdschaatsen’ geeft je recht tot deelname aan trainingen, wedstrijden en activiteiten die het gehele jaar plaats vinden. De trainingsprogramma’s zijn gericht op wedstrijdschaatsen. Ook is het mogelijk om in de winter een tweede abonnement voor de ijstraining te nemen. Dit tweede abonnement is veel goedkoper, dus meer schaatsen voor iets meer geld. Bij het inschrijven voorzien onze bestuursleden je graag van advies over welk trainingsuur in de winter voor jou het beste is i.v.m. niveauverschillen en beschikbare plaatsen. 

Toerschaatsen

Het lidmaatschap ‘toerschaatsen’ geeft je recht tot deelname aan trainingen en activiteiten die het gehele jaar plaats vinden. De trainingsprogramma’s zijn gericht op toerschaatsen. Bij voldoende deelname bieden wij in de winter ook toerschaatsen voor de jeugd aan (verlengd jeugdschaatsen).

Jeugdschaatsen

In samenwerking met de baancommissie Hoorn hebben wij een concept opgesteld om meer jeugd aan het schaatsen te krijgen. STG Purmerend wil de jeugd die vorig jaar in de oudste groep van het jeugdschaatsen zat, en helaas nu niet meer schaatsen, aanbieden om op zaterdagmorgen training te krijgen van STG-trainers. De training is van 07:55 tot 08:55, gelijk met de ijsclubs dit op dat tijdstip jeugdschaatsles geven. De training wordt in de stijl van het jeugdschaatsen gegeven en vindt alleen plaats in de eerste helft van het winterseizoen (t/m 31-12). U dient er zelf voor te zorgen dat de kinderen een kwartier voor aanvang van de training op de ijsbaan aanwezig zijn

Zomertraining

Het lidmaatschap ‘zomertraining’ geeft je recht tot deelname aan trainingen en activiteiten die in de zomer plaatsvinden. Dit abonnement is uitstekend geschikt om je conditie op een beter peil te brengen. 

Inschrijven

Je kunt lid worden door het inschrijfformulier te downloaden, in te vullen en in te leveren tijdens de veldtraining in de kantine van IJsbaan Bamestra te Midden-Beemster. Daarnaast is het inschrijfformulier daar ook te verkrijgen. Eén van onze bestuursleden is aanwezig voor het geven van wat nadere informatie, ook kan hij je antwoord geven op eventuele vragen. 

Aandachtspunten

Graag wijzen wij je op de volgende aandachtspunten:

  • Wij ontvangen jouw inschrijving uiterlijk 6 juni.
  • Indien je gaat deelnemen aan wedstrijden, dien je in bezit te zijn van een KNSB-wedstrijdlicentie. Deze licentie dien je zelf bij de KNSB aan te schaffen. Meer informatie over KNSB-wedstrijdlicentie vind je hier.
  • Een seizoen loopt van 1 april t/m 31 maart.

Inschrijfformulier

Het inschrijfformulier kan je middels deze link downloaden.

Ben je al lid?

Indien je al lid bent, wordt je lidmaatschap per 1 april automatisch gecontinueerd. Mocht je meer of minder willen gaan trainen of een ander abonnement willen, geef dit dan voor 6 juni aan. 

Opzeggen

Mocht je willen opzeggen, geef dit dan zo tijdig mogelijk doch voor 6 juni schriftelijk aan bij de penningmeester.

 


.

E-mailen
Map