STG Purmerend
Welkom op de website van Schaatstrainingsgroep Purmerend

Wedstrijdkalender

Reguliere wedstrijden langebaan IJsbaan de Westfries

De meest recente wedstrijdkalender van de reguliere wedstrijden op IJsbaan de Westfries vind je op de website van Baanvereniging Hoorn

Extra wedstrijden langebaan

Naast de reguliere wedstrijden, kun je ook deelnemen aan extra wedstrijden.

Datum

Aanvang

Locatie

Omschrijving

Meer informatie

01-12-2018

19:00

Thialf Heerenveen

Recordwedstrijden
gezamenlijke STG's

Zaterdagavond 1 december van 19:00 tot 23.00 uur hebben we samen met STG Koggenland, STG Hoorn en STG Solid Aqua een wedstrijd in Thialf in Heerenveen. We beginnen om 19:00 uur met de pupillen zodat die weer op tijd naar huis kunnen (als ze dat willen). Daarna gaan we van start met de junioren, senioren en masters.
Let op: voor deze wedstrijd geldt een eigen bijdrage. Voor pupillen is dit €20,00 en voor de junioren, senioren en masters is dit €25,00. Externe rijders betalen € 30,00. Dit bedrag dien je over te maken naar STG Purmerend, IBAN nummer NL96INGB0001366574 t.n.v. schaatstrainingsgroep Purmerend o.v.v. wedstrijd Heerenveen en je naam. Als deze eigen bijdrage uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd niet is overgemaakt, wordt je uit de deelnemerslijst verwijderd.
De inschrijving is geopend dus zorg dat je er op tijd bij bent, na 20 november wordt de wedstrijd opengezet voor externe rijders. Inschrijven kan via inschrijven.schaatsen.nl tot uiterlijk 27 november.

 

Tot slot worden er regelmatig Interclubwedstrijden georganiseerd waaraan leden van STG Purmerend kunnen deelnemen. Dit vindt plaats op uitnodiging.

Marathon

De wedstrijdkalender van de marathonwedstrijden op IJsbaan de Westfries staan op de website van de Baancommissie Hoorn.