STG Purmerend
Welkom op de website van Schaatstrainingsgroep Purmerend
 

Laatste nieuws


Terug naar overzicht

05-05-2020

Start zomertraining voor de jeugd t/m 12 jaar

Hierbij een bericht van het bestuur, we hopen dat jullie allemaal nog gezond zijn.
Allereerst willen wij jullie mededelen dat Kevin Oud onze nieuwe trainingscoördinator is met ingang van het zomerseizoen en dus de taken van Han Steenman overneemt. Welkom Kevin, Han bedankt voor je inzet!

De planning om met de zomertraining te starten was 11 mei, voordat we dit bekend konden maken werden er allerlei maatregelen van kracht waardoor dit niet meer mogelijk was. Door de versoepeling van de maatregelen voor de jeugd om te sporten kunnen we voor de Pupillen en Junioren C toch op 11 mei beginnen met de zomertraining. Er zal dus alleen op het eerste uur van 18.30 tot 19.30 training op het veld in Midden Beemster voor de Pupillen en de Junioren C gegeven worden. Wij volgen de richtlijnen van de RIVM en KNSB. Mocht je bijvoorbeeld verkouden zijn zien wij graag dat je thuis blijft. Onze trainers mogen tijdens de trainingen geen EHBO uitoefenen. Voor meer informatie over alle richtlijnen verwijzen wij jullie naar de bijlagen bij dit bericht.

Graag vernemen wij doormiddel van een reactie op de aan jullie verzonden email welke pupillen of junioren C aanwezig zijn.

De Junioren B en ouder zullen dus nog op zich zelf moeten trainen tot dat de maatregelen het weer toestaan om in groepen te trainen, om jullie te helpen bij de individuele training krijgen jullie van de trainers een schema vanaf 11 mei. Op het veld zullen we wel regels in acht moeten nemen, iedereen blijft minimaal 1,5 meter uit elkaar. Het gebouw van Bamestra zal niet toegankelijk zijn, omkleden dient buiten te gebeuren, alleen voor gebruik van het toilet zal de deur even van slot af gaan, er mag dan maar 1 persoon naar binnen. Ouders die wachten op de kinderen tijdens de training zullen ook buiten moeten blijven en minstens 1,5 meter uit elkaar blijven. Het Hek over de burg zal om 18.20 uur worden geopend en de uitgang gaat is aan de overzijde bij het kinderdagverblijf.

Behalve de trainers zullen er minimaal 2 bestuursleden aanwezig zijn om alles in goede banen te lijden en ouders die vragen hebben van informatie te voorzien.

Er zijn op dit moment maar weinig mogelijkheden voor kinderen om samen te sporten, daarom hebben we besloten dat zolang de beperkende maatregelen van kracht zijn, andere kinderen t/m 12 jaar vrijblijvend mogen meetrainen. Dus beste jeugdleden, jullie mogen broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes die geen lid zijn meenemen om mee te trainen en dat mag zolang er beperkende maatregelen zijn. De andere activiteiten zoals duintraining, tijdritten worden nog niet gestart, dit zal pas starten als de overige leden ook weer gezamenlijk mogen trainen.

 20200505-knsb_sportspecifieke_protocollen.pdf
 20200505-nocnsf_protocol_verantwoord-sporten.pdf


Terug naar overzicht


 

Protocollen Covid19

Graag attenderen wij je op de protocollen inzake Covid19 welke in acht moeten worden genomen bij het betreden en verlaten van de ijsbaan. 

Aanpassing trainingstijden Covid19

Agenda