STG Purmerend
Welkom op de website van Schaatstrainingsgroep Purmerend
 

Laatste nieuws


Terug naar overzicht

17-05-2020

Start zomertraining voor de junioren B en ouder

Beste Leden,

Volgens de laatste aanpassing van de maatregelen mogen de junioren B en ouder nu ook weer aan de zomertraining op het veld deelnemen. De training begint op maandag 18 mei om 19.45 en duurt tot 21.00 uur. Kom niet eerder dan 10 minuten voor de aanvang van de training.

Op het veld zullen we wel regels in acht moeten nemen, iedereen blijft minimaal 1,5 meter uit elkaar. Het gebouw van Bamestra zal niet toegankelijk zijn, omkleden dient buiten te gebeuren, alleen voor gebruik van het toilet zal de deur even van slot af gaan, er mag dan maar 1 persoon naar binnen. Ouders die wachten op de kinderen tijdens de training zullen ook buiten moeten blijven en minstens 1,5 meter uit elkaar blijven. Het hek over de burg is de ingang en de uitgang is aan de overzijde bij het kinderdagverblijf.

Behalve de trainers zullen er minimaal 2 bestuursleden aanwezig zijn om alles in goede banen te lijden en ouders die vragen hebben van informatie te voorzien.

Met sportieve groet,
Bestuur STG PurmerendTerug naar overzicht


 

Protocollen Covid19

Graag attenderen wij je op de protocollen inzake Covid19 welke in acht moeten worden genomen bij het betreden en verlaten van de ijsbaan. Klik hier voor meer informatie.

Agenda