STG Purmerend
Welkom op de website van Schaatstrainingsgroep Purmerend

Aanmelden wedstrijden

Voorwaarden deelname

Om te kunnen deelnemen aan schaats- of skate-wedstrijden die onder regelgeving van de KNSB worden georganiseerd moet je in het bezit zijn van een KNSB-wedstrijdlicentie. Dit geldt dus ook voor wedstrijden die STG Purmerend organiseert. Voor meer informatie en de aanschaf van een KNSB-wedstrijdlicentie verwijzen wij je naar de website van de KNSB. Daarnaast is het dragen van gekleurde  armbandjes verplicht.

Afstandscombinaties en limieten

Wij hanteren voor bepaalde afstandscombinaties een limiet om deel te mogen doen.                                            Voldoe je eenmaal aan  alle limieten, dan ben je vrij te kiezen aan welke afstandscombinatie je wilt deelnemen. Het  kenbaar maken van je favoriete afstandscombinatie zal in het algemeen leiden tot het rijden van die afstanden. Het wedstrijdsecretariaat heeft ten alle tijde het recht om hiervan af te wijken. Over de keuzes die het wedstrijdsecretariaat in deze maakt, wordt niet in discussie gegaan.

Afstandscombinatie

Limiet (PR = Persoonlijk Record)

100m - 300m

1e wedstrijd van pupillen of junioren C
PR 300m is 38s of meer

300m - 500m

PR 300m sneller dan 38s

500m - 700m

PR 500m is 1.02min of sneller

500m - 1000m

PR 700m is 1.28min of sneller

500m - 1500m

PR 1000m is 2.00m of sneller

500m - 3000m

PR 1500m is 2.50min of sneller (*)

 (*) Wanneer je inschrijft voor een afstandscombinatie 500 - 3000 meter, houdt er dan rekening mee dat het kan voorkomen dat we door het aantal inschrijvingen met regelmaat ervoor zullen moeten kiezen deze terug te zetten naar de combinatie 500 - 1500 meter. Heb je echter voor bepaalde doelstellingen een aantal 3000 meters nodig, neem dan contact op met het wedstrijdsecretariaat om de mogelijkheden te bespreken.

Aanmelden voor een wedstrijden

Om deel te nemen aan een wedstrijd dien je je online aan te melden op de website van schaatsen.nl. Hiervoor heb je je relatienummer (=wedstrijdlicentienummer) van de KNSB nodig. Selecteer de ijsbaan, de juiste wedstrijd en afstandscombinatie en meldt je aan. Je ontvangt ter bevestiging van de inschrijving een email. Bewaar deze goed, hiermee kan je je onverhoopt ook mee afmelden. 

Mocht het aanmelden via de link niet lukken, stuur dan een e-mail aan het wedstrijdsecretariaat waarin je je naam, je relatienummer, de wedstrijddatum en je gewenste afstandscombinatie aangeeft.

E-mailen
Map